Home / Eerbeek / Dertig jaar popmuziek door Young Voices

Dertig jaar popmuziek door Young Voices

EERBEEK – Popkoor Young Voices in Eerbeek bestaat alweer dertig jaar. Ook het komend jaar staan weer diverse optredens op de agenda. Zondag 13 mei zingt het koor vanaf 14.00 uur in de muziektent in Eerbeek. Zaterdag 2 juni is Young Voices te beluisteren in Hengelo Overijssel en op zondag 3 juni op het korenfestival Apeldoorn Zingt. Ook met Kerst is er al het één en ander gepland, zoals een optreden op de kerstmarkt in Vaassen en twee gezamenlijke concerten met het Brummens Mannenkoor. Wie nog andere gelegenheden heeft voor het koor, kan mailen naar optredens@youngvoices.nl.

Het popkoor ontstond in 1982 vanuit zangvereniging Herleving in Eerbeek. Het bestaat uit enthousiaste, jonge leden, die herkenbare popmuziek zingen. Het koor wordt al dertig jaar begeleid door een eigen band en bestaat inmiddels uit 42 zingende en 3 musicerende leden. Toch willen de leden van Young Voices hun vereniging nog wat completer maken. Zowel in de band als bij het koor is aanvulling welkom. De band klinkt net wat steviger met een toetsenist en een tweede (solo)gitarist. In het koor zijn vooral wat meer mannen welkom. Er zijn slechts vijf zingende heren en dat mag best wat meer zijn. Wie belangstelling heeft, kan zich melden via info@youngvoices.nl.

www.youngvoices.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.