Home / Dieren / Wetenschappers naar Het Rhedens in Dieren

Wetenschappers naar Het Rhedens in Dieren

DIEREN – De tweedeklassers van de Havo en VWO op Het Rhedens in Dieren hebben via het project De Jonge Akademie on Wheels een bus gewonnen met 24 wetenschappers. Door mee te doen aan een prijsvraag, de leerlingen moesten een onderzoeksvraag verzinnen voor het wetenschapsspel Expeditie Moendoes. Het Rhedens verzon vragen over tijd en cultuur in relatie tot manen en planeten. De bus met wetenschappers, allen internationaal gerenommeerde leden van De Jonge Akademie, komen op 25 april naar Dieren. De leerlingen krijgen een ‘sportdag voor de hersenen’ met workshops, een estafette en experimenten rond het thema ‘eten’. De presentatie van de dag is in handen van Victoria Koblenko.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.