Home / Velp / Een leuke middag in de Ulenpas

Een leuke middag in de Ulenpas

VELP – Trefpunt de Ulenpas biedt iedere maandag tussen 13.00 en 16.00 uur een leuke middag voor mannen en vrouwen van zo’n vijftig jaar en ouder. Zij kunnen komen kaarten, sjoelen of gewoon even bijpraten. Voor de heren is er gelegenheid om te biljarten, er staan drie tafels. Het bestuur heet iedereen van harte welkom en nodigt iedereen uit eens te komen kijken, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Trefpunt de Ulenpas is gelegen aan de Korte Wal, achter het Velps Ziekenhuis.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.