Home / Dieren / Rikketikkers aan het jeu de boulen

Rikketikkers aan het jeu de boulen

DIEREN / RHEDEN – Sport- en spelvereniging de Rikketikkers voor (ex-)hart- en vaatpatiënten vierde onlangs haar dertigste verjaardag. De leden sporten iedere week in de Hangmat in Rheden onder medische begeleiding. Zo kan iedereen sportief bezig blijven naar eigen vermogen. Voor het jubileum was een bijzondere activiteit bedacht, de groep ging jeu de boulen bij de Dierense vereniging Boul’Animo. Na een uitleg en demonstratie mochten de sportievelingen zelf in teams aan de slag, gelukkig met hulp van de boulers, want het bleek nog niet makkelijk. Het was erg gezellig, maar er werd fanatiek gestreden om de punten. De middag is afgesloten met een gezellige maaltijd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.