Home / Bronkhorst / Discozwemmen

Discozwemmen

BRUMMEN – De jeugd van Sportclub Brummen uit de C, D en E kwam pasgeleden naar zwembad Rhienderoord voor een gezellig avondje discozwemmen. Zo’n tachtig jongens en meisjes vermaakten zich met allerlei activiteiten, zoals penalty’s nemen, van de glijbaan glieren, balanceren op de lange mat, chillen in het bubbelbad of met een touw à la Tarzan of Jane het water in slingeren. Dit alles met een lekker muziekje op de achtergrond. Vrijwilligers van Sportclub Brummen waren aanwezig om de boel in de gaten te houden, maar dat bleek eigenlijk helemaal niet nodig. De meesten gingen met een nat pak naar huis, dankzij de brandslang, een bommetje of een onvrijwillige duik. De kinderen hebben een fijne avond gehad.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.