Home / Eerbeek / Zomer in Gelderland komt naar Eerbeek

Zomer in Gelderland komt naar Eerbeek

EERBEEK – Papierdorp Eerbeek fungeert vrijdag 13 juli als decor voor televisieopnamen van het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. De crew van het programma komt de hele dag naar Eerbeek. Een team uit het dorp krijgt dan verschillende opdrachten, zoals het bouwen van een mooi decor en een quiz. Hierbij worden de deelnemers door de camera gevolgd. ’s Avonds, tijdens de televisie-uitzending, volgt nog een publieksopdracht. Het Eerbeekse team kan hiermee maximaal 1000 euro verdienen, die bestemd moet zijn voor een goed doel in het dorp. De indeling van de dag en de uitzending volgen later.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.