Home / Doesburg / Geslaagde actie Unitas

Geslaagde actie Unitas

DOESBURG – De zevende jaarlijkse narcisbollenactie van gymnastiekvereniging Unitas was wederom een succes. De leden van de vereniging hadden in de voorverkoop al 720 potjes met narcissen verkocht aan familie, kennissen en buren. De overige 530 potjes zijn huis-aan-huis verkocht door de jeugd, onder begeleiding van volwassen vrijwilligers. Niet alleen de kinderen waren enthousiast aan het verkopen, de bollen zijn ook heel goed ontvangen. De meeste mensen konden zich de actie en de goede kwaliteit nog herinneren van vorig jaar. De opbrengst is bestemd voor de vereniging, het zal worden besteed aan het 45-jarig jubileum op 18 november. Unitas is iedereen dankbaar voor zijn bijdrage.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.