Home / Dieren / Inschrijving Avondvierdaagse Dieren geopend

Inschrijving Avondvierdaagse Dieren geopend

DIEREN – De voorinschrijving van de Avondvierdaagse in Dieren is geopend. Tot zaterdagmorgen 5 mei, uiterlijk 12.00 uur kan iedereen zich inschrijven aan de Buitensingel 1d in Ellecom, de Willem de Feschlaan 18 en Beverodelaan 117 in Dieren. Vrijdagavond 4 mei kan dit niet, in verband met Dodenherdenking. De kosten bij voorinschrijving bedragen 4 euro met medaille en 2 euro zonder. Wie zich aan de start op maandag 7 mei nog wil inschrijven, kan dit doen na 18.00 uur, maar betaal 0,50 euro meer.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.