Home / Eerbeek / Uitslagen ’t Anker

Uitslagen ’t Anker

EERBEEK – Het klaverjasseizoen van 2011 en 2012 van klaverjasclub ’t Anker uit Eerbeek is ten einde gekomen. Mevrouw Dirks is eerste geworden bij het klaverjassen met 24906 punten. Bij het jokeren werd mevrouw Wever eerste met 338 punten. Ook is er een marathon gehouden waar negentig kaarters aan meededen. Mevrouw Haspert werd hier eerste bij het klaverjassen en mevrouw Theunissen bij het jokeren. De aangeboden vleesbon door Spoorzicht is gewonnen door de heer Van de Linde uit Rheden.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.