Home / Eerbeek / Shantykoor De IJsselboei Brummen op Eerbeek Super-Totaal

Shantykoor De IJsselboei Brummen op Eerbeek Super-Totaal

EERBEEK – De organisatie van de Eerbeek Super-Totaal 2012 is er in geslaagd om het shantykoor De IJsselboei uit Brummen te contracteren voor de Super-Totaal die op zondag 19 augustus van 12.00 tot 18.00 wordt gehouden.

De IJsselboei is opgericht op 7 december 2006 en vanaf die datum zijn meteen de trossen losgegooid omdat er in gemeente Brummen grote belangstelling bestond om in verenigingsverband shanties en zeemansliederen te gaan zingen waarbij de gezelligheid voorop moest staan. De optredens zijn vaak op onder ander festivals, dorpsfeesten en verzorgingshuizen gepland. De koorleden voelen zich sterk verbonden met het water en het zeemansleven. Het koor bestaat momenteel uit zo’n 70 leden. Elke vrijdagavond oefent het shantykoor tussen 20.00 en 22.00 uur in het gebouw van de Stichting Welzijn Brummen (SWB) aan het Graaf van Limburg Stirumplein 5 in Brummen. Belangstellende zangers en harmonicanisten zijn dan van harte welkom. De SECE (Stichting Evenementen Commissie Eerbeek) is bijzonder blij dat, naast ander entertainment, dit koor op de Eerbeek Super-Totaal komt optreden en daar haar beste beentje voor gaat zetten. Plaats van handeling: waarschijnlijk het Bernsteinplein en wel op een podiumwagen die gericht zal zijn op het appartementengebouw, omringd door veel publiek en kraampjes die allerhande artikelen aan de man proberen te brengen. Zij treden driemaal 20 tot 25 minuten op in een tijdsbestek van twee tot drie uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.