Home / Eerbeek / Succes Veluwezoomrijders

Succes Veluwezoomrijders

EERBEEK – Bente Mulder van HSV de Veluwezoom uit Eerbeek berijdt sinds enige tijd Dream-catcher. Met deze mooie 4 jarige bruine merrie vertrok ze op zaterdag 14 april richting Teuge om daar voor het eerst te starten in de klasse B dressuur. Dat de jonge pony deze nieuwe uitdaging aankan blijkt uit de mooie uitslag. Een 3e en 4e plaats met 189 en 194 punten.
De sympathiek combinatie Bibi Sturing en Joep is inmiddels hard op weg naar de hoogste ponyklasse. Ook zij startten in Teuge maar dan in de klasse M2. Joep liep de hele week al super en dat liet hij ook in de ring zien. Twee eerste plaatsen en 2 winstpunten brengen het duo steeds dichter bij de klasse Z. Montana Hillebrand behaalde met Zodan een winstpunt in de klasse M1.
Loerbeek werd bezocht door Robin Bouwer. De prijzen kast is al behoorlijk vol van de combinatie en ook deze wedstrijddag liep Charmed als een volleerd dressuurpaard door de ring. Ruiter en paard mochten twee 2e prijzen in ontvangst nemen. Ook met de punten in de L2 konden ze voor de dag komen, 184 en 189!
Zondag 15 april 2012
Kootwijk
Lianne Wilbrink kon na lange tijd eindelijk weer starten met haar Kennedy. In een deelnemersveld van 55 combinaties wist zij beslag te leggen op de 6e plaats met een fouloze rit in het L springen. Helaas kon zij zich daardoor net niet klasseren voor Outdoor Gelderland, omdat alleen de beste 5 door mogen.Simone Boesveld en Abillety zijn samen nog zo’n bijzonder succesvolle combinatie van HSV de Veluwezoom. De nieuwe klasse, die zij vandaag voor het eerst uitprobeerden leverden hen meteen twee 2e prijzen en daarnaast ook 3 winstpunten op. Een geweldig M2 debuut!
Twello
Remke Kwant mag zich na haar prestatie van vandaag officieel L springen noemen. De eerste winstpunt in deze springklasse werd behaald in Twello.
Danielle te Bokkel bracht haar donkerbruine Beau-Jean voor het eerst uit in de M1 dressuur. Ondanks het feit, dat het voor de combinatie tevens de eerste keer was dat er outdoor werd gestart dit jaar keerde zij met 185 punten naar huis.
Laura de Wild behaalde haar 3e winstpunt in de klasse L2 met de 5 jarige Cicero B.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.