Home / Rheden / RicochetChallenge bij De Cirkel

RicochetChallenge bij De Cirkel

RHEDEN – Zondag was er weer de jaarlijkse Ricochet Challenge bij Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel in Rheden. Maarliefst 22 deelnemers, speelden van 09.00 – 19.00 uur verschillende wedstrijden. Diverse A spelers (hoogste niveau van Nederland) zorgden voor attractieve wedstrijden. Maar ook op andere niveaus werd er heel leuk gespeeld. Het enige lid van De Cirkel dat deelnam aan het toernooi, was Rogier Koch. Hij werd eerste in categorie C. Het toernooi werd georganiseerd door de Ricochetbond in samenwerking met De Cirkel, de uitslag telt dan ook mee voor de Nederlandse ranglijst.
Ricochet is een racketsport dat ogenschijnlijk lijkt op squash, echter is de afmeting van het speelveld beduidend kleiner.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.