Home / Bronkhorst / Fiets onder trein

Fiets onder trein

BRUMMEN – Door een aanrijding ter hoogte van de spoorwegovergang op de Voorsterweg in Brummen reden er dinsdagmiddag enige tijd geen treinen tussen Zutphen en Dieren. Een intercitytrein had een fiets geraakt.

De aanrijding zou kort na half één zijn gebeurd. Een intercitytrein, onderweg naar station Zutphen, ramde op de overweg een fiets. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt. Het is volgens een woordvoerder nog onduidelijk of er iemand op de fiets zat, of dat deze door vandalen op het spoor is gelegd. De inzittenden van de trein moesten deze verlaten. Zij werden per bus naar Zutphen gebracht. Spoorbeheerder ProRail meldt dat er verder geen schade is ontstaan.

Reizigers moesten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur – foto: Robin Donderwinkel

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.