Home / Bronckhorst / Nieuwe brochure Kunst10Daagse

Nieuwe brochure Kunst10Daagse

BRONCKHORST – De nieuwe brochure en de website van de Kunst10Daagse Bronckhorst zijn maandag gepresenteerd. De Kunst10Daagse wordt donderdag 10 mei geopend. Bezoekers aan het evenement kunnen gebruik maken van de brochure met verbeterde lay-out en gebruiksvriendelijkheid. De brochure is bovendien dikker dan ooit, dankzij het recordaantal deelnemers. Ook aan de website www.kunst10daagsebronckhorst.nl is veel tijd en aandacht besteed. Iedere deelnemer kan maximaal vijf foto’s plaatsen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van hetgeen er in de ateliers te zien is. Kaarten met routebeschrijvingen kunnen vanaf de site worden geprint.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.