Home / Regio / Steun bij verlies

Steun bij verlies

REGIO – Het programma Steun bij Verlies van Humanitas richt zich op mensen die een dierbare verloren hebben en er moeite mee hebben dit verlies te verwerken. Het kan daarbij gaan om individueel contact met vrijwilliger of lotgenotengroep waarbij groepsgewijs wordt gesproken over verdriet door verlies. Bij voldoende animo wordt een lotgenotengroep gestart voor volwassenen betreffende partnerverlies door de dood en een groep Kind in Rouw speciaal gericht op kinderen. De taken worden uitgevoerd door twee coördinaten en een groep vrijwilligers in onder andere Doesburg, Rheden en Rozendaal. Aanmelden kan bij Humanitas Arnhem via tel. 06 – 48771043 of bij de coördinator Anne Gaay Schouwenaar via tel. 06 – 10811535.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.