Home / Angerlo / Huntelaar zet zich in voor Mariëndaal

Huntelaar zet zich in voor Mariëndaal

ANGERLO – De al negentien jaar oude rolstoelauto van ’t Mariëndaal (Huize Wielbergen) in Angerlo is versleten en daarom hard aan vervanging toe. Helaas heeft Mariëndaal daar geen middelen voor. Daarom is door een aantal vrijwilligers de actiegroep ‘Blij(f) mobiel’ in het leven geroepen. Op allerlei lucratieve manieren wordt de komende tijd geprobeerd het benodigde badrag voor een nieuwe of tweedehandse aangepaste auto bij elkaar te krijgen. Dit initiatief van de actie groep wordt van harte aanbevolen door profvoetballer Klaas Jan Huntelaar, die als ambassadeur van deze actie maandagavond bij ’t Mariëndaal het startschot loste. Hierna was er een handtekeningsessie met de beroemde voetballer van o.a. Ajax, Milan en Schalke ’04, waar gretig gebruik van werd gemaakt. De vrijwilligers hopen binnen een half jaar het benodigde geld bij elkaar te hebben.

Mensen die de actie willen steunen kunnen een bijdrage storten op rekening 138387451 t.n.v. Stichting Philadelphiazorg, o.v.v. Blij(f) Mobiel. Contactpersoon van de actie is Joop Snijders, bereikbaar op: 06-2005 1330.

Klaas Jan Huntelaar schiet de actie Blij(f) Mobiel open met een welgemikt schot – foto: Herman Boegman

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.