Home / Bronkhorst / Bruvoc Heren 2 viert kampioenschap

Bruvoc Heren 2 viert kampioenschap

BRUMMEN – Het was al twee wedstrijden voor het einde van de competitie duidelijk dat Heren 2 van volleybalvereniging Bruvoc kampioen was. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd dit natuurlijk gevierd. Alterno uit Apeldoorn werd met 4-0 verslagen waarna de champagne open kon. Uiteraard waren er bloemen voor de kampioenen en de winnende trainer/coach, Milko Antenbrink. Voor een aantal heren de eerste keer dat ze kampioen zijn geworden, voor velen dus dubbel feest.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.