Home / Eerbeek / Nedkozijn in Eerbeek geopend door burgemeester

Nedkozijn in Eerbeek geopend door burgemeester

EERBEEK – Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen knipte het lint door en opende daarmee de nieuwe winkel van Marhesa Products / Nedkozijn in Eerbeek. Nedkozijn, fabrikant van kunststof kozijnen isolatieglas, produceert haar producten volgens de huidige geldige normen, ondersteunt door de langjarige ervaring van haar medewerkers. De professioneel gemaakte kozijnen, deuren, isolatieglas zijn van de hoogste kwaliteit. Nedkozijn verkoopt haar producten aan bedrijven en particulieren. In Eerbeek is Marhesa Products de vertegenwoordiger van Nedkozijn.

Marti Klomp heeft de nodige ervaring in de branche, de bouwbranche. Hij werkte voor grote bouwers en projecten en merkte daar hoe belangrijk het is om met goede bedrijven en leveranciers in zee te gaan. “Het sleutelwoord daarbij is ‘ontzorgen’”, vertelt de Eerbekenaar. “Met ontzorgen bedoel ik dat je probleemloos doet wat je afspreekt. Kwaliteit levert. Wij doen dat in ons bedrijf voor zowel de zakelijke markt als voor de particulier. We leveren daarbij niet alleen, maar kunnen ook zorgen voor de plaatsing van kozijnen, deuren, dakkapellen, zonwering, garagedeuren of zonnecollectoren.”

Marhesa Products is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 70a in Eerbeek en deelt het pand met Best Living. Naast Nedkozijn is Klomp vertegenwoordiger van merken als Svedex deuren, Aluplast kozijnen, Heering gevelbekleding, Buitink rolluiken, Ik Ben Ra zoncollectoren en Polytec buitendeuren. “Dat zijn allemaal bedrijven die producten voeren die duurzaam en recyclebaar zijn en waar het hout betreft, FSC gecertificeerd zijn”, aldus Marti Klomp. “Dat vinden wij belangrijk, omdat we moeten zorgen dat we ons leefmilieu niet voor onze kinderen en kleinkinderen verpesten.”

In de showroom van Marhesa Products / Nedkozijn in Eerbeek staat een aantal opstellingen met kozijnen, deuren, gevelbekleding en de andere producten die het bedrijf voert. Marti Klomp is daar beschikbaar voor uitleg en offertes – foto: Han Uenk

Marhesa Products / Nedkozijn, Stuijvenburchstraat 70a, Eerbeek, tel.: 0313-652233 / 06-40610526
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.