Home / Dieren / Pim Corbeek zet dakdekkersbedrijf voort

Pim Corbeek zet dakdekkersbedrijf voort

DIEREN – Pim Corbeek nam 25 jaar geleden het Installatie- en dakdekkersbedrijf van zijn vader Jan Corbeek heb over. Het bedrijf is in Dieren en omgeving bekend van loodgieterswerkzaamheden, evenals van het werk met zink, koper, bitumen daken en dakgoten.

Pim Corbeek vertelt: “In 2000 hebben wij de firma Resink uit Dieren overgenomen. Hierdoor werd de installatietak uitgebreid met onderhoud, service en verkoop van cv-ketels, geisers, enz. In 2003 zijn de dakwerkzaamheden in een aparte BV ondergebracht: Corbeek Dakbedekkingen B.V., dit is een zelfstandige BV. Installatiebedrijf Corbeek-Resink had het de laatste jaren erg moeilijk, door steeds meer concurrentie, oude personeelszaken, de energiebedrijven, internet aanbieders op cv-ketel gebied, evenals de steeds grotere groep zzp-ers en natuurlijk de crisis in de bouw waar we momenteel allemaal mee te maken hebben.
Helaas heeft dit ons doen besluiten dat er in deze sector voor ons op dit moment geen toekomst meer is en het faillissement was door deze omstandigheden eigenlijk de meest voor de hand liggende oplossing. Hoe vervelend ook. Men kan echter alleen echte service, garantie en goede kwaliteit leveren als men ook wat aan zijn producten kan verdienen. Afdoen aan kwaliteit was voor ons geen oplossing en dan ben je dus niet meer concurrerend.”

Hij vervolgt: “Installatiebedrijf Corbeek-Resink is na het faillissement door de firma Coenders uit Zutphen overgenomen waar ik, mijn vrouw Joyce en Corbeek Dakbedekkingen dus, vanaf maart dus geheel buiten staan en niets meer mee van doen hebben.”

“Wij begrijpen ook dat de nieuwe situatie voor een hoop mensen onduidelijk is, door overname van de contracten vorig jaar door de Energiewacht, overname van de boedel na ons faillissement door Coenders en het nieuwe bedrijf Service techniek Dieren BV, waar mijn vrouw Joyce werkzaam is en niet in de laatste plaats ook door alle aanbiedingen van andere collega installatiebedrijven uit Dieren en omstreken.”

Pim Corbeek zelf zal met Corbeek Dakbedekkingen vanuit de bestaande locatie aan de Nijverheidslaan in Dieren doorgaan. “Bij ons kunnen klanten terecht voor degelijk ambachtelijk koper-, lood- en zinkwerken voor uw dak, kilgoten, gevels en wandbekleding, bitumendaken, isolatie, EPDM folie, als ook voor nieuw dakbeschot, boeiboorden van trespa of hout.”
Corbeek Dakbedekkingen BV heeft een nieuw telefoonnummer: 0313-416404 en is mobiel bereikbaar op: 06-53447144. Pim Corbeek: “Ik hoop dat de nieuwe situatie hiermee duidelijk is en ik hoop dat ik op het vertrouwen mag rekenen van de klanten.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.