Home / Hummelo / Afsluitbaar hek rondom Cruyff Court

Afsluitbaar hek rondom Cruyff Court

HUMMELO – Er is een oplossing gevonden voor de overlast van het Cruyff Court in Hummelo. Op initiatief van de dorpsraad hebben ouders en bewoners afspraken gemaakt om de overlast binnen de perken te houden. Men was het er over eens dat ontmanteling van het trapveldje achter de Pennenkampstraat zonde zou zijn. Er is nu bedacht dat er een afsluitbaar hek wordt geplaatst, iets waar wethouder Paul Seesink al zijn goedkeuring aan heeft gegeven. Het hek wordt dagelijks door vrijwilligers om 10.00 uur geopend en om 20.00 uur gesloten. Er hebben zich twintig vrijwilligers gemeld die het openen van het hek op zich zullen nemen. Om tot een goede regeling te kunnen komen, zullen echter meer mensen zich moeten aanmelden. Dit kan bij de Dorpsraad via secretaris@dorpsraad-hummelo.nl.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.