Home / Velp / Kermispret in Velp

Kermispret in Velp

VELP – De kermis in Velp zit er weer op. Het was een paar dagen puur genieten voor de liefhebbers. De jeugd onderging de sensatie van spannend en leuk soms met de handen voor de ogen en ook de gehandicapte bezoekers genoten volop.

De Oranjekermis op het Vlashofterrein wordt georganiseerd door Velp voor Oranje. Die stichting zorgt voor de komst van de attracties, de vergunningen en verdere organisatie en mag ook de inkomsten houden en aanwenden voor de grootse viering van Koninginnedag in Velp. Dat gebeurt al ruim honderd jaar op die wijze. “We streven er samen met de hoofdpachter elk jaar naar om weer gevarieerd aantal nieuwe attracties naar Velp te halen en ik begreep van de bezoekers dat dat ook dit jaar weer prima gelukt was”, aldus Velp voor Oranje-voorzitter Gety Hengeveld. Een hoogtepunt was volgens haar ook het bezoek op vrijdag van twee groepen mindervalide mensen aan de kermis. “Het is ontroerend te zien hoe die mensen genieten”, aldus de voorzitter – foto: Marc Pluim

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.