Home / Giesbeek / Bennie en Frits op dreef in Giesbeek

Bennie en Frits op dreef in Giesbeek

GIESBEEK – In het Hof van Giesbeek werd zondagmiddag door het in de regio bekende duo Bennie en Frits een voorstelling gegeven voor de kinderen. Dit keer speelde de show zich af op een onbewoond eiland.

En zoals we van het duo uit Doesburg mogen verwachten, was het weer hilarisch. Bennie en Frits waren uitstekend op dreef tijdens hun kindershow, waarin ze aan vakantie toe zijn. Ze varen ze met een rubberboot naar een zonnig eiland. Alles verloopt vlekkeloos, totdat Bennie ontdekt dat ze op een verkeerd eiland zijn aangekomen. Een Onbewoond eiland. En dan gaat het mis. De boot gaat lek en op het eiland zijn geen eten en drinken te vinden. Een goede reden voor paniek… Maar alles loopt aan eind toch weer goed af. De aanwezige kinderen genoten in ieder volop van dit leuke stuk van het duo, dat het jeugdige publiek telkens weer weet te betrekken bij hun show –foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.