Home / Rheden / Kampioenschap bij afscheid Worth-Rheden

Kampioenschap bij afscheid Worth-Rheden

RHEDEN – Dit jaar fuseert de Rhedense voetbalclub Worth-Rheden nog met grote buurman VV Rheden. De club neemt daarbij op grootse wijze afscheid van haar zelfstandigheid, want de hoofdmacht van club veroverde zondag het kampioenschap. Voor het eerst in 42 jaar haalde ‘het eerste’ de titel binnen; het kampioenschap in de 6e Klasse-C. Sportclub Doesburg werd op Vijverzicht met 2-1 verslagen en omdat titel-concurrent Zeddam verloor, was het kampioenschap een feit. Worth-Rheden rijdt zodoende op de platte zegekar de fusie tegemoet. Wat een mooi afscheid!
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.