Home / Laag-Soeren / Manege De Spreng wedstrijden

Manege De Spreng wedstrijden

LAAG-SOEREN – Op wederom een koude dag werd er weer een buitenwedstrijd gereden door enkele leden van Manege De Spreng in Laag-Soeren. Carlijn Oversteegen viel eenmaal in de prijzen en zo mocht Inge Mandema in de M1 twee keer de tweede prijs in ontvangst nemen. Ook Marjan Koers verscheen weer in de ring en zei wist Sandor goed rond te rijden in de piste maar Marjan liet het af en toe afweten om niet goed op de letters te rijden waardoor zei puntenaftrek kreeg en dus niet op de zo gewenste eerste en tweede plaats eindigde, maar toch twee maal in de prijzen viel met twee keer een vierde plaats in de Z1. Maar echter Marjan was de grote concurrente van haar zus Henriette Tol die ook haar mooie bruine merrie naar een derde plaats stuurde in de M2, dus hierbij Henriette Gefeliciteerd met je overwinning. Verder iedereen gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.