Home / Oeken / Geslaagde eerste editie zaaifeest

Geslaagde eerste editie zaaifeest

OEKEN – Café het Ooievaarsnest in Oeken hield dit jaar voor het eerst de Oekense zaaifeesten, het eerste Tentfeest in de regio. Het hele weekend was er voor jong en oud vertier. De Band over Drive zorgde vrijdag voor een gezellige swingende sfeer in de tent (foto). Tot in de vroege uurtjes werd er gedanst en gedronken. Zaterdag was het Hollandse avond met optredens van onder andere Burdy, John Enter, Terry en Joly. De Isseltaler Muzikanten sloten de zondag af met een daverend concert. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.