Home / Doesburg / Badmintonnen met Sjors Sportief

Badmintonnen met Sjors Sportief

DOESBURG – Bij badmintonvereniging Doesburg kon men de afgelopen periode mee badmintonnen via het project Sjors Sportief. Tien kinderen deden mee en drie kinderen willen nog meedoen. Alle kinderen die mee hebben gedaan aan het project kregen een mok gevuld met paaseitjes van de vereniging. Ook is een aantal kinderen besmet geraakt met het badmintonvirus en zij zijn lid geworden van de vereniging. Apotheek de Linie in Doesburg heeft de vereniging gesponsord met deze vlag.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.