Home / Laag-Soeren / Jubileumfeest SCS Laag-Soeren

Jubileumfeest SCS Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Het hele weekend was het feest bij voetbalclub SCS in Laag-Soeren; de club bestond 75 jaar en dat werd gevierd met allerlei activiteiten, waaronder penaltyschieten (foto). Tegen keeper Raymond Gouw werd gespeeld om de felbegeerde penaltybokaal. Aansluitend volgde een wedstrijd tussen twee teams van oud-spelers van SCS. Na deze wedstrijden verplaatsten de feestelijkheden zich naar het Sprengenhus waar met volle teugen werd genoten van het SCS-buffet. Het Soerense duo Henk & henk en hun pianist zorgden nog voor de nodige humor en het feestweekend werd afgesloten door Partysound Together met lekkere muziek. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.