Home / Dieren / Nieuwe beautysalon bij Kapsalon Bibob

Nieuwe beautysalon bij Kapsalon Bibob

DIEREN – Milou Booij runt sinds oktober 2011 haar eigen Beauty Salon Aemilius, naast Kapsalon Bibob aan de Taxuslaan 6 in Dieren Noordoost. Aemilius is afgeleid van Milou’s naam en betekent zacht en vriendelijk. Kapsalon Bibob is de kapsalon van haar moeder Fennie Lentink. “Zo hebben wij beauty en hair onder één dak”, zegt Booij.

Booije heeft ruim drie jaar werkervaring als allround schoonheidsspecialiste en vond het nu tijd worden om haar eigen zaak te openen. “Mijn passie is om mijn cliënten een ontspannen en goed gevoel te geven en naar mijn idee helpt een goed en verzorgt uiterlijk hierbij”, aldus Booij. De jonge schoonheidsspecialiste helpt u graag met een deskundige huidanalyse om zo tot een goed verzorgd uiterlijk te komen. Dit in combinatie met de juiste huidproducten zorgt voor een uitstekend eindresultaat.
Bij Beautysalon Aemilius kan men onder andere terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, manicure, cosmetische pedicure, visagie, harsbehandelingen en meer. Het is een salon voor hem en haar en er wordt gewerkt met het merk Beaytycycle. De verschillende huidproducten van dit merk brengen de elementaire kracht in harmonie met de huid. Alle huidproducten bevatten het Microquad Complex, een exclusieve combinatie van heilzame ingrediënten voor de huid, geïnspireerd door de elementen en gevangen in microbolletjes die de huidstructuur nabootsen en zorgen voor een maximale werkzaamheid.
In de advertentie van deze krant vindt men een actiebon van Beayutysalon Aemilius waarmee men recht heeft om de wenkbrauwen gratis te laten epileren. De salon is op afspraak geopend. “Voor alle behandelingen die ik aanbied, ben ik gediplomeerd”, vertelt de jonge schoonheidsspecialiste.

www.beautysalon-aemilius.nl
Tel. 06 – 30804687
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.