Home / Bronkhorst / Nationale Tuinontwerpdag

Nationale Tuinontwerpdag

BRUMMEN – Tijdens de Nationale Tuinontwerpdag op vrijdag 20 april zetten openbare bibliotheken, enkele lokale architectuurcentra en architectuurparken de deuren open voor een advies over het ontwerp en de inrichting van de tuin. Quiriene den Oudsten van Q Gardens natuurlijke tuinen en speelomgevingen zit vrijdagmiddag en – avond klaar in de openbare bibliotheek Brummen – Voorst. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl en kijk in de agenda, want er is veel vraag naar de adviezen van deze tuinontwerper.

www.qgardens.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.