Home / Velp / Tentoonstelling 35 jaar Paperclip

Tentoonstelling 35 jaar Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp viert eind dit jaar zijn 35-jarig jubileum. Naast een feestweek komt er ook een fototentoonstelling over Nieuw Velp Zuid, de wijk waarin De Paperclip een belangrijke positie inneemt.

De jubileumcommissie roept een ieder op daarvoor materiaal beschikbaar te stellen. Ansichtkaarten van Oud Velp, maar zeker ook particuliere foto’s zijn zeer welkom. Oude en nieuw kiekjes kunnen op die manier een compleet beeld geven van veranderingen die de wijk in de afgelopen 35 jaren heeft ondergaan.
“De bouw van het huis, de straat, het winkelcentrum, andere functies voor gebouwen, de buurtvereniging, officiële handelingen en feestelijkheden, alles wat in de wijk heeft plaatsgevonden en waarvan beelden zijn welkom”, aldus Cees Ursem, initiatiefnemer van de tentoonstelling.

E-mail. info@paperclipvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.