Home / Dieren / Start meidengroep

Start meidengroep

DIEREN – In Dieren gaat op 7 mei weer een meidengroep van start. Elke meid tussen de twaalf en achttien jaar die graag met vriendinnen chillt en leuke doet, is welkom. Jongerenwerkers 9meidenwerkers) van Carion Judith en Thalita zijn op zoek naar vriendinnengroepjes om met hen verschillende activiteiten te doen zoals kletsen over hoe we over jongens denken of hoe je omgaat met alcohol en drugs. Jongerencentrum de Basement is hiervoor ter beschikking gesteld. De meidengroep komt wekelijks op dinsdag bij elkaar van 19.00 tot 21.00 uur.

Tel. 0313 – 490708
E-mail. d.de.zoete@carion.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.