Home / Eerbeek / Tweede editie van Eendracht’s got talent groot succes

Tweede editie van Eendracht’s got talent groot succes

EERBEEK – Tijdens de tweede editie van ‘Eendracht’s got talent’ lieten ruim 24 muzikanten van muziekvereniging Eendracht van zich horen in repetitiegebouw De Schuure in Eerbeek. Voor een publiek van vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes lieten jonge- en oudere muzikanten horen hoe ver ze muzikaal gevorderd zijn op hun instrument.

De uitstekende presentatie van de ochtend was in handen van Thea Lebbink. Zij stelde op een enthousiaste en geruststellende manier de muzikanten voor aan het publiek. In solo, duo of trio passeerden vervolgens diverse blokfluitleerlingen, trompettisten, bugellisten en hoornisten de revue. De kinderen speelden o.a. onder begeleiding van de piano, veelal bespeeld door klein koper docente Alike Jonkman.
Alle docenten van Eendracht waren aanwezig, om hun leerlingen te ondersteunen bij de diverse optredens. Een teken dat het met de onderlinge verbondenheid van de muziekvereniging en haar docenten goed zit.
Tijdens deze zondagochtend trad ook het Leerlingenorkest van Eendracht op. Veel leerlingen spelen samen in dit jonge orkest, die bestaat uit 20 jonge muzikanten. Onder leiding van dirigent Suzan Lutke werden drie werken gespeeld, waaronder Stand by me en Beat it.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.