Home / Dieren / Volleybalmeiden Kampioen

Volleybalmeiden Kampioen

DIEREN – De volleybalcompetitie is nog niet ten einde en de eerste kampioen is alweer te melden in Dieren. Afgelopen zaterdag is meisjes B2 van volleybalvereniging AutovanOort Rebelle in de slotwedstrijd kampioen geworden. De dames worden gesponsord door VanderVeen Schilders en komen uit in de eerste klasse van de meisjes B competitie. Deze laatste wedstrijd tegen de nummer 5 Devolco moest gewonnen worden. Bij verlies zou ook het kampioenschap worden verspeeld! De spanning was dus groot, temeer om dat de dames veel publiek hadden geronseld om hun bij te staan bij deze spannende wedstrijd. Misschien door de spanning ging de eerste set nog verloren, maar daarna kwamen de dames goed terug en wonnen de opvolgende drie sets en het kampioenschap was hiermee een feit! Reden voor een feestje met alle speelsters, inclusief de net geopereerde Nicole – foto: Robert van Gaalen
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.