Home / Leuvenheim / Verlies tennisteams LTC

Verlies tennisteams LTC

LEUVENHEIM – Afgelopen zaterdag verloren beide LTC teams hun competitiewedstrijd. In Doetinchem ging het eerste team met 3-2 onderuit tegen Vijverberg, terwijl het tweede team in Leuvenheim met 4-1 verloor van Beekhuizen.
Martijn Witteveen zette LTC in Doetinchem in de heren enkel snel op voorsprong door een overduidelijke 6-0 en 6-1. Grada Asta bleek in de dames enkel over de beste conditie te beschikken en besliste de derde set met 6-4 in haar voordeel. De heren dubbel ging gelijk op (4-6 verlies, 7-5 winst) maar in de derde set gingen Witteveen en Van Raai met 6-1 onderuit.
De damesdubbel was al met 6-2 en 6-1 verloren gegaan.
De mixed dubbel moest de beslissing brengen. Jan van Raai en Pascalle Wooning wonnen de eerste set met 7-6 maar door de opspelende knieproblemen bij Pascalle gingen de twee sets daarna verloren.
In Leuvenheim bleek Kim Witteveen vlak voor de wedstrijd niet fit genoeg. In allerijl werd Emmy Wassink, die net terug was van 3 weken vakantie, opgeroepen om de dubbelpartijen te spelen. Het geroutineerde Beekhuizen was echter in alle dubbelpartijen (ook de heren dubbel) te sterk voor LTC. Geert-Jan Dijkerman won in de heren enkel weliswaar de tweede set maar speelde in de derde set niet brutaal genoeg om de winst te pakken (6-3 verlies). Het enige punt voor LTC werd gescoord door Marcella Nebbelink die de marathonpartij door goed loopwerk in haar voordeel besliste met 6-4 in de derde set.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.