Home / Velp / Drie meisjes verdacht van mishandeling tijdens Velpse kermis

Drie meisjes verdacht van mishandeling tijdens Velpse kermis

VELP – De politie heeft drie meisjes aangehouden. Zij worden ervan verdacht de avond daarvoor een 15-jarige meisje uit Arnhem te hebben mishandeld op de kermis in Velp. Het gaat om twee meisjes van 15 uit Velp en een 16-jarige Arnhemse.

Die avond was het slachtoffer met enkele bekenden van haar op de kermis toen zij plotseling werd aangesproken door de drie meisjes. Om onbekende reden ontstond er een woordenwisseling en zou de Arnhemse ineens in haar gezicht zijn geslagen. Zij zou aan haar haren zijn getrokken waardoor ze op de grond terecht kwam. Vervolgens zou zij meerdere keren zijn geschopt door de drie meisje. Een getuige slaagde erin de drie van het slachtoffer af te krijgen. De Arnhemse is naar huis gegaan en in vervolgens met haar ouders naar de huisartsenpost gegaan. Daar werd geconstateerd dat ze diverse kneuzingen had opgelopen. De twee 15-jarige uit Velp en de 16-jarige Arnhemse zijn vrijdag aangehouden en ingesloten in het politiebureau.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.