Home / Bronkhorst / Bruvoc Meisjes C1 kampioen

Bruvoc Meisjes C1 kampioen

BRUMMEN – De meiden C1 van volleybalvereniging Bruvoc zijn kampioen geworden in hun poule. Afgelopen zaterdag werd dit gevierd tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd tegen Heeten Sportief was slechts een formaliteit, het kampioenschap was al eerder veilig gesteld. Voor een volle tribune lieten de meiden het thuispubliek nog maar eens zien waarom ze kampioen zijn geworden. Een 4-0 overwinning was dan ook het resultaat. Gerard Hamer, trainer/coach is dan ook maar wat trots op z’n meiden. Natuurlijk waren er bloemen voor de meiden en ontbrak ook de kampioenstaart niet.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.