Home / Bronkhorst / Brummense motorenfabriek geopend

Brummense motorenfabriek geopend

BRUMMEN – Op industrieterrein Rhienderstein in Brummen is zaterdag de fabriek geopend waar Greeves Trial motoren zullen worden geproduceerd. De eerste motor van dit merk kwam in 1950 in Engeland op de markt. Bas en Reinder Bielleman uit Laag-Soeren kochten onlangs alle rechten van dit merk. Eigenaar Bas Bielleman laat weten dat het de bedoeling is dat er dit jaar vijftig motoren worden geproduceerd. Dit moet binnen een paar jaar uitgroeien tot vijfhonderd motoren.
De officiële opening van de fabriek werd verricht door wethouder Hanneke Beelen van de gemeente Brummen. De zanger van de Achterhoekse band Normaal, Bennie Jolink, reed vervolgens met een motor door een muur van kartonnen dozen. Hierna werd er door enkele rijders een demonstratie gegeven.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.