Home / Eerbeek / Kop-staartbotsing

Kop-staartbotsing

EERBEEK – Een nog onbekende automobiliste is zaterdagavond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht na een kop-staartaanrijding op de Eerbeekseweg N787 tussen Eerbeek en Brummen.

Het ongeluk gebeurde rond 19.40 uur. Op dat moment stonden brandweer en politie bij een melding van een schoorsteenbrand aan de Arnhemsestraat in Brummen. Dat bleek loos alarm, waarop zij direct door konden rijden. Ter plaatse bleek een vrouw met haar auto, komend vanuit de richting Eerbeek, achterop een stilstaande auto te zijn gebotst. De bestuurder van deze auto wilde linksaf slaan, maar moest wachten op een tegenligger. De twee inzittenden van de voorste auto zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. In de auto van de vrouw zat ook haar dochtertje van anderhalf. Ook zij bleek ongedeerd en is opgehaald, terwijl haar moeder voor controle naar het ziekenhuis werd gebracht. Beide auto’s moesten worden afgesleept. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval en werd over het fietspad geleid.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.