Home / Eerbeek / Uitje naar Orchideeën Hoeve

Uitje naar Orchideeën Hoeve

EERBEEK – De ouderencommissie van de Protestantse Gemeente Eerbeek heeft op 11 april een uitstapje georganiseerd voor oudere gemeenteleden. Om 9.30 uur stond een happy day bus en chauffeur klaar voor vertrek vanaf de kerk. Er gingen 35 mensen op reis al dan niet gewapend met een rollator of wandelstok. Iedereen was natuurlijk nieuwsgierig waar de tocht naar toe zou gaan, maar dit moest een verrassing blijven. De bus koerste richting Zwolle, Kampen en toen kwam Emmeloord in beeld en werd het duidelijk het werd een dagje Luttelgeest. De orchideeën hoeve wat een tropisch paradijs wordt genoemd was het bezoekobject. Volgens ingewijden Europa’s grootste orchideeën en vlindertuin. Eerst werd de vlindertuin bezocht bekend als een fleurige attractie. Het is er tropisch warm de vlinders vliegen razendsnel door de tuin. Net als een postbode legt hij elke dag dezelfde route langs dezelfde bloemen af. De orchideeën waarvan er over de hele wereld wel zo’n 30.000 soorten zijn werden door de Eerbeekse ouderen met intense aandacht bewonderd. Echt een wereld van natuurlijke kleuren en geuren met een grote diversiteit. De Eerbekenaren verwenden zich dan ook door een mooie orchideeën plant te kopen. Bij aankomst in het tropisch paradijs werd een gezellig kopje koffie geserveerd en tussen de middag was er een goed verzorgde lunch. De happy day bus en chauffeur werden gratis ter beschikking gesteld. De commissie leden en chauffeur waren zeer behulpzaam bij het in en uitstappen van de oudjes.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.