Home / Beekbergen / Uitstapje Stichting eredag Beekbergen

Uitstapje Stichting eredag Beekbergen

BEEKBERGEN – De stichting Eredag Beekbergen houdt donderdag 14 juni het jaarlijkse uitstapje voor de oudere inwoners van de dorpen Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen en Hooilanden. Een ieder die in 2012 minimaal de leeftijd van 65 jaar heeft of hoopt te bereiken, of wanneer uw partner aan deze voorwaarde voldoet, mag zich opgeven als deelnemer aan deze gezellige dag. Deelnemers dienen wel in staat te zijn met de bus te reizen.

De doelstelling van de eredag is om de oudere generatie te eren door hen een gezellige aan te bieden als dank voor wat ze voor de jongere generatie hebben gedaan. Om deze dag mogelijk te maken heeft de stichting Eredag natuurlijk financiële middelen nodig. Daarom wordt er van 23 tot en met 28 april een collecte gehouden.

Aanmelden voor de eredag kan schriftelijk voor 29 april bij J. de Groot – Davelaar, Kalverwei 6, 7364 BW Lieren. Vermeldt hierin de volgende gegevens: naam, adres en postcode, geboortedatum, naam van de huisarts, of u opgehaald wil worden, of u graag bij bepaalde personen in de bus wil zitten en of u geen suiker of zout mag eten.
Aanmelden kan ook telefonisch tussen 18.00 en 20.00 uur van 23 april tot en met 28 april via te. 055 – 5062406. Persoonlijk aanmelden kan ook op 26 april of 3 mei van 13.00 tot 14.00 uur in de Hoge Weye in Beekbergen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.