Home / Eerbeek / Cheque voor Energy4all

Cheque voor Energy4all

EERBEEK – SKKB overhandigde onlangs een cheque van 455 euro aan Rens Heijtink. Heijtink uit Loenen heeft een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Hierdoor is hij aan een rolstoel gebonden en tot op heden is er ook nog geen medicijn voor handen om kinderen zoals Rens te behandelen of te genezen. Als er voldoende geld voor onderzoek komt kan er mogelijk binnen vijf jaar gestart worden met de eerste behandelingen. Stichting Engery4all zet zich daarvoor in.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.