Home / Klarenbeek / Inbraak paardenstal Klarenbeek

Inbraak paardenstal Klarenbeek

KLARENBEEK – Bij een inbraak in een paardenstal aan de Oudhuizerstraat in Klarenbeek zijn vrijdag 13 april in ieder geval twee rijzadels gestolen. De politie onderzoekt de inbraak. De inbraak werd even na 13.00 uur ontdekt. Men had de deur van de stal geforceerd en was er in ieder geval met twee rijzadels vandoor gegaan. In de buurt was wel een grote donkere bestelbus gezien en de politie onderzoekt de inbraak. Tips zijn welkom op 0900 – 8844..
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.