Home / Eerbeek / Initiatiefnemers stopkoningslijn.nl zoeken het nu breder

Initiatiefnemers stopkoningslijn.nl zoeken het nu breder

EERBEEK – Wat als belang voor de bewoners van de Gaspeldoorn te Eerbeek geldt, is gebleken en bewezen ook het belang van velen langs het traject van Dieren naar Apeldoorn.De bewonersgroep wil komen tot een kerngroep van mensen die het volledige traject vertegenwoordigen. Geïnteresseerden die zitting willen nemen in deze groep kunnen zich aanmelden via de website. Er bestaat een grote behoefte aan mensen met een deskundigheid en/of ervaring op gebieden als: voorschriften bij de aanleg van een spoortraject, geluidsoverlast, ecologie, planschade procedures,reizigersaantallen, en wellicht nog vele andere.
De kerngroep zal functioneren als bestuur en gangmaker. Daarnaast kunnen anderen hun medewerking verlenen in alle voorkomende zaken.De reactie van betrokken mensen op www.stopkoningslijn.nl wordt met spanning tegemoet gezien.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.