Home / Velp / Wethouder bezoekt Quamtex

Wethouder bezoekt Quamtex

VELP – Wethouder Ronald Haverkamp van Economische zaken bracht een bedrijfsbezoek aan Quantex Group BV. Dat bedrijf is in 2001 opgericht door R F. Erkelens en de heer Ronald A. Kort. Daarna volgde de oprichting van nieuwe bedrijven, die de sourcing en productie van Quantex faciliteren. Het productassortiment bestaat hoofdzakelijk uit: water verwarmingsproducten, ventilatie-producten en sanitaire producten.
Het bedrijf is sterk internationaal georiënteerd. Het hoofdkantoor van Quantex is gevestigd op bedrijventerrein De Beemd in Velp. Daarnaast hebben ze locaties in Oekraïne en in China.
Naast Quantex Group BV hebben de ondernemers ook nog een bedrijf dat gespecialiseerd is in kranen. Zeromix BV is het enige bedrijf in de wereld dat in staat is gebleken kranen te leveren zonder lood. Het productieproces om loodvrije kranen te maken is uniek, en daarom is door Zeromix hierop patent aangevraagd. Beide ondernemers hebben ook aandacht voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Het bedrijf maakt regelmatig gebruik van de diensten van Presikhaaf Bedrijven.
Wethouder Haverkamp legt met enig regelmaat bedrijfsbezoeken af in de gemeente Rheden. Vooral het innovatieve karakter en de aandacht voor het duurzaamheid bij Quantex Group BV en Zeromix BV werd door Haverkamp geprezen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.