Home / Laag-Keppel / Voorjaarsexpositie in de Kunstkamer

Voorjaarsexpositie in de Kunstkamer

LAAG-KEPPEL – Op 21 en 22 april is er een tweedaagse expositie in De Kunstkamer aan de Dorpsstraat 23 in Laag-Keppel. Beide benedenruimtes worden ingericht met nieuwe werken van Herman van den Broek. In de tuin staat een aantal beelden. De expositie is beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur te bezichtigen. Er is onder andere een 3D-schilderwerk te zien en een serie waarin de pop als inspiratiebron is gebruikt om bizarre figuren neer te zetten in een dito omgeving.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.