Home / Velp / Janssen vertrekt als directeur van Netwerkschool Helicon Opleidingen

Janssen vertrekt als directeur van Netwerkschool Helicon Opleidingen

VELP – Robert Jan Janssen vertrekt na vier jaar als directeur van Netwerkschool Helicon Opleidingen MBO Velp/Elst in Velp. Onder zijn leiding is het aantal studenten van de school flink gestegen en heeft de school een gezonde financiële basis gevonden.

Ook is Helicon Opleidingen MBO Velp met dank aan zijn inspanning één van de vijf netwerkscholen in Nederland geworden, waarbij de nadruk ligt op samenwerking tussen studenten, school, ouders, omgeving en bedrijven, om zo beter onderwijs met minder overheidsmiddelen te realiseren. Robert Jan Janssen heeft de Helicon locatie Apeldoorn ontwikkeld tot een zelfstandige vestiging en is gestart met een brede opleiding voor groene beroepen op het Westeraam, in Elst. Janssen laat bij zijn vertrek een financieel gezonde, bloeiende school achter en begint per 1 mei met een nieuwe uitdaging.
MBO Velp is Netwerkschool! Dit houdt onder andere in dat er een grotere betrokkenheid van het bedrijfsleven is, maatwerk voor studenten wordt geleverd, flexibiliteit in onderwijs en bedrijfsvoering aan de orde van de dag is en het onderwijs ICT rijk wordt vormgegeven.

Voor meer informatie over MBO Velp en contact gegevens zie www.mbovelp.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.