Home / Bronkhorst / Kunst- en Landschapsproject voor kinderen

Kunst- en Landschapsproject voor kinderen

BRUMMEN – Kunstenaar Oscar van Doorn neemt op vier zaterdagen in mei en juni kinderen van zeven tot en met twaalf jaar mee de natuur in. Onder het motto Dwalen, Nestelen, Wonen gaat hij met een groepje op pad voor een ontdekkingsreis. De kinderen verzamelen zich om 10.00 uur op de parkeerplaats bij de veerpont. Onderweg krijgen ze kleine opdrachten, waardoor ze de kleine dingetjes in de natuur leren waarnemen. Na een dwaaltocht langs de rivier eten de kinderen hun zelf meegebrachte lunch en gaan dan naar het atelier van de kunstenaar aan de Veerweg. Hier wordt een tentoonstelling bekeken van speelse en abstracte beelden, die Van Doorn speciaal rond het thema heeft samengesteld. De kinderen gaan vervolgens zelf aan de slag met natuurlijk materiaal om een kunstwerk te maken, dat zij aan het eind van de dag mee naar huis mogen nemen. Dit kunst- en landschapsproject vindt plaats op zaterdagen 12, 19 en 26 mei en 2 juni. Opgave kan via o.van.doorn@kpnplanet.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.