Home / Rheden / Fakkelspeldje voor vrijheid

Fakkelspeldje voor vrijheid

Steeds minder mensen hebben de Tweede Wereldoorlog nog meegemaakt. Herdenken en vieren van het leven in vrijheid moet worden overgenomen door volgende generaties. Voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei is de fakkel het symbool van herdenken en vieren. Er is een speldje gemaakt van de fakkel. Wie dit draagt op 4 en 5 mei en de weken daarvoor, laat zien dat hij of zij vieren en herdenken belangrijk vindt. Het Comité 4 en 5 mei van de gemeente Rheden ondersteunt dit initiatief van harte. Het fakkelspeldje is voor 1 euro verkrijgbaar via Jorina de Leeuw, tel. 06-20145400, tussen 18.00 en 19.00 uur.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.