Keukenbazaar: kwalitatief goede keukens voor een vriendelijke prijs

DIEREN – Na ruim vier jaar heeft Dieren weer een keukenzaak; in het oude pand van Paul Wissink Keukens aan de Spankerenseweg 54 – 56 is sinds begin april Keuken Bazaar gevestigd. “We verkopen kwalitatief goede keukens voor een Ikea-prijsje”, zegt eigenaar Eddy Hofland. Hofland heeft ruim twintig jaar ervaring in de keukenbranche.

In de showroom zijn de nieuwste trends te bewonderen, maar ook voor een klassieke keuken kan men bij de Keuken Bazaar terecht. Er is keuze uit diverse fronten en die zijn weer in tienduizenden kleuren te spuiten. Volop keuze dus. Een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken kan al vanaf 1700 euro in Dieren terecht, compleet met apparatuur. Een ander voordeel bij Bazaar Keukens is het zogenaamde Keukenplan. Hofland: “Als klanten bij ons een keuken voor bijvoorbeeld 4000 euro kopen, betalen zij direct 2000, de helft. De andere helft kunnen zij in termijnen van 100 euro per maand betalen. Zonder rente, zonder kosten”.
Keuken Bazaar bestaat sinds oktober 2011 en heeft ook vestigingen in Utrecht en Breda. De keukenspeciaalzaak heeft eigen monteurs in dienst. Voor een vriendelijke prijs, afhankelijk van de grootte van de keuken, wordt de keuken gemonteerd. Klanten kunnen er zelf voor kiezen of ze de keuken laten bezorgen of zelf ophalen.
Naast de verkoop van de keukens in de showroom worden binnenkort keukens geveild. “Wij kopen keukens van bedrijven die failliet zijn gegaan op en die worden dan geveild. Dat gebeurd online, maar men kan ook hier een kijkje komen nemen”, vertelt Hofland.
Keuken Bazaar is iedere werkdag van 10.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Binnenkort draaien zij ook de koopavonden mee. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak in de avond een keuken uit te kiezen. – Foto Lotte Bienias.

www.keukenbazaar.nl
Tel. 0313 – 419222
E-mail. dieren@keukenbazaar.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.