Home / Loenen / Krokodil in Apeldoornsch Kanaal?

Krokodil in Apeldoornsch Kanaal?

LOENEN – In de afgelopen week deden fietsers op het fietspad langs het Apeldoornsch Kanaal ter hoogte van Textielreiniging Berendsen in Loenen een bijzondere ontdekking. Wie langs het kanaal fietst, kijkt regelmatig naar het water om vissen of watervogels te ontdekken. Het echtpaar deed dit ook en zag tussen het riet wat bijzonders in het water liggen. Ze stapten af en keken wat daar toch in het water lag?. Het leek wat op een krokodil? Vooral door de schubben die boven het water uitstaken leek het op eerste gezicht levensecht. Wie het nauwkeurig ging bekijken zag dat het om een pop of toevallig samengedreven afval ging. Doordat het kanaal sterk verzandt en het riet en andere waterplanten steeds verder oprukt naar het midden van het water kon de ‘krokodil’ daar een mooi plaatsje vinden – foto: Martien Kobussen

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.